Article de #Vitalcem : “Massatge Anticel·lulític” #CEMediterrani Centre de #salut i #bellesa

LOGO-ONES-VITALCEM-png

ARTICLE VITALCEM: MASSATGE ANTICEL·LULÍTIC

La cel·lulitis, també la coneixem per pell de taronja, és un cúmul de greix, toxines i aigua en unes determinades zones del cos. És més habitual en dones, encara que hi ha homes que també la pateixen.

ANTICELULITICO
Hi ha diverses fases segons la seva evolució.

  •  La cel·lulitis tova: és la que apareix amb l’edat, augmenta a mesura que passen els anys i amb l’augment de pes. L’aspecte de la pell és en forma d’ones, la cel·lulitis és tova i es presenta flàccida. Es distingeix fàcilment perquè es mou en caminar o amb els canvis de posició. Els factors que l’afavoreixen són l’excés de greix, la flaccidesa cutània, la falta de to muscular i la mala circulació. Es localitza en la part superior de les cames, l’abdomen i/o els braços.
  • La cel·lulitis dura: típica en dones joves, sol aparèixer des de l’adolescència i pot augmentar amb els anys. La seva fermesa és dura al tacte. La pell és tersa però amb aspecte de pell de taronja i no canvia amb el moviment. Es localitza majorment als malucs, part externa de cuixes (les típiques cartutxeres) i a la cara interna dels genolls.
  • La cel·lulitis edematosa: la principal causa és la retenció de líquids i els problemes circulatoris. Sol anar acompanyada de signes d’insuficiència venosa com varius i problemes de drenatge limfàtic. En alguns casos apareix el signe de la fòvea (en pressionar amb el dit es queda el buit del dit marcat en la pell). És la més difícil d’eliminar i afortunadament la menys freqüent. Té una consistència mixta, la pell té un aspecteacotxada i s’inicia sobre els 20-30 anys. Es localitza en les cames en general, sobretot en cuixes i genolls, però també en la part inferior de les cames i els turmells.

 Per combatre-la és important:

  • Seguir una rutina i aplicar-nos crema diàriament.
  • Acompanyar aquesta acció amb una alimentació sana i exercici.
  • La constància en les cures, venir al centre d’estètica per fer-nos el massatge amb una bona crema específica per a aquest tipus de tractament.

Amb el massatge aconseguim:

anticelulitico (1)

  • Obrir els porus.
  • Mobilitzar el sistema limfàtic.
  • Trencar el greix.
  • Facilitar la penetració dels productes cosmètics que s’utilitzen.

Es poden realitzar diversos tractaments, depenent de cada cas. Els més freqüents són el drenatge i l’anticel·lulític. Amb el drenatge es mobilitzen els líquids localitzats entre el greix i ho portem fins als ganglis per a eliminar-los, facilita que la pell s’allisi i guanyi fermesa, aconseguint una pèrdua de volum, de vegades visible des de les primeres sessions.

El massatge anticel·lulític, es fa amb maniobres de massatge per trencar les bosses de greix (pell de taronja) i descomprimint-les.FLYER-anticelulitic-bx

LOGO-VITALCEM-png

Carmen Lorenzo

Massatgista i esteticista

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s